Ylläpito-, asennus- ja huoltopalvelut

Ylläpito-, asennus- ja huoltopalvelut

Laatua ja ammattitaitoa

ZetaDisplay on vastannut Pohjoismaiden suurimpien Digital Signage-toteutusten suunnittelusta ja asennuksesta. Valtakunnallinen asennnusverkostomme mahdollistaa siis kustannustehokkaan asennuspalvelun missä tahansa Suomessa.

Ylläpidossamme on tälläkin hetkellä lähes 10000 näyttöä, joiden tilaa valvomme proaktiivisesti päivittäin. Mikäli huomaamme laitteiden toiminnassa puutteita, korjaamme vikatilanteet ilman asiakkaan osallistumista, joko etähuollon toimenpitein tai huoltoverkostomme toimesta.

Tekninen tuki 020 779 7450
Tukipyynnöt
Marketmedia
ZetaDisplay
+
Ikoni_projektinhallinta
Projektinhallinta
Vuosien kokemus monimuotoisista toimitusprojekteista yhdistettynä tehokkaaseen projektinhallintaan säästää aikaa ja kustannuksia.
+
Ikoni_asennus
Asennus
Toimitamme kaikki medialaitteet ja kalusteet paikalleen asennettuna. Annamme myös teknisen ja sisällöllisen käyttökoulutuksen. Voit myös halutessasi tehdä asennustyöt itse, jolloin toimitamme laitteet ja kalusteet haluamiisi osoitteisiin.

Toteutamme tarpeen vaatiessa asennusvaiheessa myös kiinteistöön liittyviä korjaus- ja muutostöitä.

+
Ikoni_tekninen_tuki
Tekninen tuki ja järjestelmän ylläpito
Kaikki mediaverkot tarvitsevat valvontaa, ylläpitoa ja huoltoa. Autamme pitämään mediaverkkosi huippukunnossa juuri siten, kuin sinä haluat.
+
Ikoni_huolto
Huolto
Huollamme kaikki medialaitteesi koko niiden elinkaaren ajan. Teemme laitevaihdot ja vaativat korjaukset Vantaalta, maanlaajuisen huoltoverkostomme korjatessa pienempiä vikoja paikanpäällä.
+
Ikoni_kierratys
Kierrätys
Mitä tehdä käytöstä poistetuille medialaitteille? Huolehdimme nykyisen ja tulevan mediaverkkosi kierrätyksestä, vaikka se ei olisi meidän toimittamamme.

Apteekkiuudistuksen yhteydessä hoidamme tarvittaessa myös vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

 

Asennus_333x305
 
Sisallonhallinta_333x305