Sisällöntuotanto- ja markkinointipalvelut

Sisällöntuotanto- ja markkinointipalvelut apunanne

Digitaalisten mainosnäyttöjen avulla tehdään asiakasviestintää nykyaikaisesti ja näyttävästi sekä tuetaan yrityksen sisäistä viestintää. Luova tiimimme suunnittelee ja toteuttaa digitaalisiin näyttöihin mainos- ja infosisällöt myyntiä tukien ja viestikanavaan soveltuen.

Tarjoamme kokonaisvaltaista myymälä, myyntipaikka, viestintäkanava tai apteekkien kaupallistamisen palvelukonseptia tarpeittenne mukaisella yhteistyömallilla.

Kuva-copy
+
Ikoni_testaus_ja_optimointi
Testaus- ja optimointipalvelut
Testaus- ja optimointipalvelujemme avulla myymälämarkkinointisi nousee seuraavalle tasolle. Testaamme eri mediakanavia, laitesijoitteluja, kampanjoita ja sisältöjä. Etsimme parhaat tavat ja optimoimme markkinoinnin tehon.
+
Ikoni_kampanjasuunn
Kampanjasuunnittelu
Markkinoinnissa mikään ei korvaa kunnollista kampanjasuunnittelua. Suunnittelijamme varmistavat, että asiakastasi puhutellaan oikealla sanomalla, oikealla tavalla, oikealla hetkellä. Synkronoimme myymälän markkinoinnin sen ulkopuolella tapahtuvaan viestintään. Koordinoimme tavarantoimittajiesi kampanjat mediakanavassasi. Suunnittelemme kampanjateemat ja kirjoitamme copyt.
+
Ikoni_mainostuotantoplv
Mainostuotantopalvelu
Mainostuotantotiimimme on erikoistunut digitaliseen myymälämainontaan. Sulaudumme joustavasti osaksi markkinointiosastoa tai mainostoimiston suunnittelutiimiä. Olemme keränneet vuosien aikana runsaasti kokemusta siitä, mikä herättää huomion ja mikä saa ostamaan. Silti testaamme ja optimoimme sisältöjä koko ajan.
+
Ikoni_sisallonhallinta
Sisällönhallinta
Sisällönhallintatiimimme hoitaa halutessasi mediakanavasi mainosten ja sisältöjen julkaisusta. Kokoamme ja tallennamme mainosaineistosi materiaalipankkiin, jossa se on helposti käytettävissä myös jatkossa. Ajastamme ja jakelemme sisällöt mediakanaviisi esitettäväksi ja laadimme medialaitteiden esitysaikataulut ja ohjelmakehät siten, että ne toimivat optimaalisen tehokkaasti.
+
Ikoni_mediatuotteistus
Mediatuotteistus
Autamme suunnittelemaan kanavastasi ammattimaisen jakelutiemedian. Oikein toteutettuna jakelutiemedia on erittäin haluttu kanava mainostajalle, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Autamme luomaan kanavailmeen, mediakortit, kampanjapaketit, hinnoittelumallit, tekniset toimitusehdot ja aineistovaatimukset. Hyvää mediatuotetta on helppo ostaa.
+
Ikoni_sisaltopaketit
Sisältöpaketit
Haluatko tarjota asiakkaallesi mielenkiintoista sisältöä mainostesi lomassa. Uutisotsikot, säätiedot, pörssikurssit, siitepölytiedotteet, muotiuutiset…. Tai sinun juuri asiakkillesi räätälöidyt infot. Uutis- ja Life-style -paketeilla kasvatat helposti medikanavasi imagoa, huomioarvoa ja kiinnostavuutta. Sinulla on aina tuoretta ja mielenkiintoista sisältöä, jota asiakkaasi oppivat seuraamaan kanavastasi.
+
Ikoni_myym_suunnittelu
Myymäläsuunnittelu
Haluatko parantaa myymäläsi, myyntipaikkasi, apteekkisi myyvyyttä? Tarvitsetko shop-in-shopin, uuden myyntikalusteen, osaston tai myymäläketjun uudistuksen. Meiltä saat uniikkia suunnittelupalvelua ja kaiken paikalleen asennettuna. Myymäläsuunnittelumme keskittyy myymäläsi myynnin parantamiseen ja optimointiin. Nykyaikaiset markkinointivälineet integroidaan luonnollisesti osaksi myymäläkonseptiasi.
+
Ikoni_kehitysworkshop
Kehitysworkshopit
Miten voisit hyödyntää myymälämediaasi uudella tavalla? Miten hyödyntäisit aiemmat kokemukset, uudet mahdollisuudet ja käytettävissä olevat resurssit entistä paremmin. Autamme löytämään uudet konseptit ja ideat ohjatusti ja tehokkaasti kehitysworkshopissa. Voit olla aivan digimarkkinoinnin alussa tai jo kokenut konkari. Kehitysworkshoppien avulla etsimme keinot ja konseptit, joilla markkinointisi tuottaa entistä paremmin.